Waxoyl Crystal Coating garanti

Idéen med at pakke billakken ind i en keramisk beskyttelseshinde er udviklet i Japan for omkring fem år siden. Waxoyl AG i Schweiz har videreudviklet teknologien og skabt Waxoyl Crystal Coating, der i høj grad vil være med til at hæve salgsprisen på såvel ny som brugte biler.


Waxoyl Crystal Coatings keramikhinde skaber en visuel effekt som en dråbe vand på bilens lak: Dråben forstørrer lakken, som dermed træder dybere og klarere frem. Effekten vinder hurtigt frem i modsætning til de gængse voksbehandlinger, som blot får lakken til at skinne. Den nye teknik giver ganske enkelt en mere elegant effekt.

Waxoyl Crystal Coating adskiller sig fra eksisterende produkter ved at indeholde de såkaldte nanohybride polymerer, som gør hinden langt mere elastisk og mere holdbar, end konkurrerende produkter. Samtidig er Waxoyl Crystal Coating nemmere at påføre med en mindre fejlmargin.

Med Waxoyl Crystal Coating opnår lakken en beskyttelse, som holder op til 3 år, og som oven i købet er reaktiv, dvs. at overfladen fremkalder en afvisende reaktion over for fremmedlegemer som f.eks. vand, fugleklatter, syreregn eller nedfaldsstoffer fra træer. Samtidig beskytter den keramiske hinde effektivt lakken mod UV-stråling.

Waxoyl Crystal Coating er perfekt til den dovne bilejer. Bilen skal bare vaskes. Den skal ikke vokses, og der skal ikke bruge nogen specialprodukter.

Der anbefales efterbehandling efter 12-36 måneder.


Garanti for kvalitet

...din bil fortjener det...